Cine sunt

Bine ai venit! Orice drum, indiferent cat de lung este, incepe cu un prim pas, iar tu esti pe cale sa il faci. Astfel ca, m-am hotarat sa iti scriu inca de acum, inainte de a ajunge sa ne cunoastem si aleg sa zambesc increzator pentru ca stiu ca intr-o zi vei ajunge sa citesti aceste randuri. In viata este vorba doar despre alegeri, deci acum este randul tau sa zambesti pentru ca ziua despre care iti spuneam tocmai a sosit.

Sunt Andrei Alexandru Diaconu, poate partenerul tau in aceasta calatorie, poate doar un suflet care vrea sa iti spuna ca viata merita traita in toate aspectele sale. Sunt Andrei, omul care te ajuta sa intelegi, sa integrezi si sa accepti, sa depasesti si sa implementezi stari specifice, care iti pot transforma viata. Singurul lucru de care ai nevoie este…dorinta.
Din punct de vedere profesional, sunt economist specializat in turism, vesnic pasionat de mintea umana, de modul in care aceasta contribuie si ne influenteaza comportamentul si viata. Literatura universala m-a fascinat inca din anii de liceu, devenind a doua mea ocupatie, dupa cea in care ghidez sufletele spre a atinge fericirea.

Preocuparea mea continua pentru dezvoltare si cunoastere m-au facut sa studiez la Univeristatea Romano – Americana Fcaultatea de Turism Intern si International, iar in prezent in cadrul Universitatii Titu Maiorescu – Facultatea de Psihologie. Astfel, cunoasterea spirituala a ajuns sa aiba puncte comune cu teoriile freudiene si keliniene.

De-a lungul anilor de studiu am participat la diverse programe, conferinte si workshop-uri prin care am adus valoare adaugata, imbunatatind bagajul informational si viziunea legata de terapiile alternative, in formare si formare de formatori, fiind acreditat de Ministerul Municii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania. Totodata, am ales sa investesc in dezvoltarea mea personala pentru a duce cunoasterea la un alt nivel si am absolvit cursurile de Consilier pentru Dezvoltare personala, acreditate de Ministerul Municii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania.

Orice transformare interioara ne determina sa ne confruntam cu propriile temeri si neputinte care isi au originea in subconstientul nostru, astfel drumul cunoasterii si dorinta de a imbunatati perceptia despre viata m-a condus catre diferite forme de terapie si cai spirituale cum ar fi Reiki Usui, Karuna, Shamballa

Calea spirituala se adreseaza atat celor care se gasesc intr-un moment de impas sau celor care sunt blocati in probleme existentiale, indiferent de natura lor, cat si celor care isi doresc sa se dezvolte personal. Scopul nostru comun fiind acela de a aduce un plus de valoare, calitate, echilibru si armonie vietii tale.

In sedintele de terapie te poti bucura in primul rand de confidentialitate, vei intra intr-un spatiu securizant in care nu esti judecat sau etichetat. Fiecare om este unic in felul sau, la fel si problemele tale, tocmai de aceea fiecare persoana cu care lucrez este speciala.