Servicii de consultanta spirituala

Serviciile de consultanta spirituala au ca rol identificarea si rezolvarea problemelor de natura spirituala ce ne afecteaza viata. Deseori, netratate, acestea ajung sa ne afecteze sanatatea, starea de spirit, deciziile si evolutia ca oameni. Atunci cand le vindecam, ele ne ajuta sa ne atingem telurile de dezvoltare personala.

Imi doresc ca in aceasta calatorie sa descoperim impreuna drumul catre starea de bine, liniste si echilibru. Astfel ca nu imi propun sa fac o lista detaliata a tuturor aspectelor si motivelor care te pot aduce catre mine, ele fiind doar aspecte generale intalnite in practica terapeutica. Motivatia si motivele tale sunt cele care conteaza cu adevarat.

Durata sedinta: aprox 25 de minute

Tarif: 300 ron

Cum te pot ajuta terapiile mele in dezvoltarea spirituala?

Reechilibrare energetica – pentru a atinge implinirea si telurile tale de dezvoltare spirituala este foarte importanta trairea momentului prezent, ancorarea in clipa de acum, pastrarea nivelului de energie la un nivel cat mai ridicat. Fiecare dintre noi are momente de agitatie, emotii necontrolate si dezechilibre la nivelul corpului. Dezechilibrele se rasfrang in plan material prin cresterea in greutate, relatii conflictuale, stagnarea din evolutia personala si profesionala. Prin sedintele de reechilibrare energetica exersam non-atasamentul, iertarea, observarea fluxului de ganduri, claritatea, iubirea de sine si stabilizarea spirituala la un nivel armonios.

Curatare energetica – pe langa corpul fizic suntem suflet, mai concret suntem spirite cu experienta umana. Ca si corpul fizic, partea emotionala din noi poate suferi modificari si chiar dezechilibre ce ne pot afecta dezvoltarea spirituala. trupul, mintea si spiritul reprezinta un intreg si orice dezechilibru inregistrat la nivel spiritual are repercusiuni in plan uman. Curatarile energetice pot ajuta in aceasta afectiune spirituala. Energia din noi este vie si circula in mod continuu prin meridiane, canale si centri energetici ajutand la hranirea si buna functionare a corpului fizic; astfel procesul de curatare energetica devine vital.

Curatare si purificare case/spatii – acasa este locul unde ne dorim sa gasim liniste pe toate planurile, locul in care ne intoarcem dupa o zi incarcata, acasa este veselie si confort. Curatarea energetica a unei case este esentiala pentru o buna dezvoltare spirituala. Daca somnul iti este agitat, daca faci orice pentru a evita sa te intorci acasa si daca ai avut evenimente ce au condus la aparitia vibratiilor joase (divort, deces, incheierea unei relatii, boala) e cazul sa apelezi la o curatare pentru purificarea casei. Purificarea este ca o curatenie generala si se poate face atat in mediul intim (casa, apartament) cat si a diferitelor spatii. Procesul de purificare energetica accelereaza aparitia bunastarii atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Vindecare interioara si procesul de auto-vindecare – pentru ca ceea ce transmitem in exterior vine din interior, a functiona in mod optim pe toate planurile este recomandat estential. astfel, trebuie sa invatam sa exprimam si sa ne eliberam de emotii. Reprimarea emotiilor conduce la stari interioare defectuoase si totodata la degenerarea starii de sanatate. terapia de vindecare interioara urmareste deblocarea mesajelor codate din spatele emotiilor reprimate. Consultanta spirituala pe care ti-o ofer va grabi procesul de vindecare interioare si iti va oferi un nou start in dezvoltarea personala.

Abandonul – identificam si reparam o rana a sufletului care inca doare. De obicei, aceasta rana este printre cele mai nocive in procesul de dezvoltare personala si spirituala. Decesul unui parinte sau a unui apropiat, povestea unei iubiri imposibile, respingerea si neadaptarea in colectivitate, lipsa unui loc propriu, pot fi experiente traumatizante in viata noastra. acestea isi au originea in spatele corpului fizic si dau nastere unor blocaje energetice ce au un impact pregnant asupra actiunilor noastre zilnice. in cadrul terapiei de vindecare a abandonului urmarim deblocarea canalelor energetice ce au condus la inradacinarea dependetelor si a emotiilor de vibratie joasa, ele fiind inlocuite de iubirea de sine. Nu lasa aceasta rana sa iti opreasca dezvoltarea spirituala!