L.O.V.E

Andrei Diaconu

In Blog Posted

Cautam nauci in jur si nu stim ce. Cautam mereu “acel ceva” care sa ne faca mai fericiti, care sa ne dea sentimentul de implinire, care sa ne stearga suferinta si sa o rescrie cu fericire nemarginita. Alergam la infinit dupa acest unicorn, pana cand ne dam seama ca a fost mereu sub nasul nostru – iubirea.

Iubirea de sine, iubirea familiei, iubirea prietenilor, iubirea naturii, iubirea vietii, iubirea soarelui, iubirea aerului ce il respiram – iubirea este aici, iubirea este chiar in fata ta. Trebuie doar sa iti deschizi larg bratele si sa o lasi sa se infiltreze in fiinta ta, pana cand iti cuprinde fiecare celula, pana cand devii tu insuti iubire.

De cate ori nu cautam partenerul perfect, viata perfecta, momentul perfect ? Si nu ajungem sa il gasim pentru ca nu IUBIM. Nu ne iubim pe noi, nu iubim viata, nu iubim trecutul, nu iubim prezentul. Totul este in fata ochilor nostri, tot ce ne inconjoara are o doza de iubire, trebuie doar sa ne punem ochelarii si sa ne deschidem sufletul.

Cred ca o viata implinita inseamna  momentul in care simbioza cu iubirea functioneaza perfect. Nu vorbesc despre o iubire din exterior, ci iubirea din noi, din propria persoana.

Autocritica zilnica, judecatile aduse celorlalti, teama zilnica, imposibilitatea de a ne descoperi pe noi insine,  ne indeparteaza de fericire, ne distanteaza de sentimentul unic de dragoste bruta ,  ce poate schimba “acel ceva” in noi pentru totdeauna.

Ajungem sa traim intr-o lume goala, o lume fara substrat, o lume fara esenta…in forfota cotidianului care ne rupe de esenta vietii. Este trist ca in goana noastra dupa implinire devenim cai de curse si evitam simplitatea si frumusetea vietii.

Iubirea nu este in nimeni altcineva decat in noi ! In momentul in care o constientizam si o integram total in individualismul fabricat artificial,  ajungem sa primim si iubirea exterioara pe care o cautam buimaci o viata intreaga. Doar atunci vom rezona cu iubirea exterioara mult asteptata.

Tu esti I.U.B.I.R.E. !

1 Comments

Leave a Comment

  • Georgeta Stanciu
    05.02.2020 at 01:13

    Mulțumesc frumos, citind aceste rânduri simnt cum ma reantorc în mine, vreau sa ma deschid. Sa ma iubesc sa simt iubire, mulțumesc Andrei