Acceptarea prezentului

Andrei Diaconu

In Blog Posted

Zilnic suntem bombardati de emotii, zilnic primim informatii din trecut, probleme ale prezentului, proiectii ale viitorului. Zilnic suntem agasati de aceste ganduri care vin cu rapiditatea unui vant aprig de iarna. Este posibil ca uneori sa simtim micile bucati de gheata cum ne ating sufletul, cum ne ingheata inima si ajungem in incapabilitatea de a mai discerne cine suntem cu adevarat. Ce e de facut? Cum putem depasi momentele in care trecutul devine prezent, viitorul un prag prea indepartat iar prezentul…prezentul devine un vid indescriptibil?

Acceptarea este cheia! Accepta ceea ce esti, accepta ceea ce ai fost, accepta ceea ce vei deveni. Nimic nu este sigur in afara prezentului ! Traieste aici si acum, traieste ca si cum maine nu ar mai exista, ca si cum respiratia din acest moment este ultima ! Accepta trecutul ca parte din tine, indiferent cat de dur sau bolnav a fost. Nu uita ca pana si cele mai urate experiente ti-au fost date pentru ca tu sa devii persoana care esti astazi, persoana pe care o privesti in oglinda, persoana care citeste acum aceste randuri, persoana care simte, vede, respira, zambeste in acest moment !

Tu esti cheia vindecarii, TU esti cheia succesului tau personal si mai presus de toate TU esti cheia vindecarii tale din toate punctele de vedere ! Nu cauta in ceilalti ce este deja in tine, nu permite celorlalti sa iti dicteze viata, nu lasa pe nimeni sa te transforme in ceva ce nu esti !

Traieste-te pe tine acum si aici si zambeste din tot sufletul !

0 Comments

Leave a Comment